Hero image

Steun Ons

Help jij ons meeschrijven aan het volgende hoofdstuk in het verhaal van zeldzame genetische aandoeningen?

Met Exceptional Kids hopen we zeldzame genetische aandoeningen extra in de kijker te zetten en via onderzoek meer inzichten te krijgen in hun oorzaken, symptomen, levenskwaliteit en behandelingen. Zo kunnen we ouders en kinderen vertellen waar ze  aan toe zijn en hen beter begeleiden op hun pad naar de toekomst.

Doe een gift

Steunen kan door middel van een gift via de doneerpagina.

Voor giften vanaf 40 EUR per jaar ontvangt u een fiscaal attest van de KU Leuven.

Wilt u liever een fonds steunen dat zich specialiseert in één bepaalde aandoening? Dat kan. Een overzicht van deze fondsen vind u hier.

Andere mogelijkheden tot steunen

Schenkingen ter ere van een gelegenheid

Plant u een familiefeest, een bedrijfsevenement of een bijeenkomst van uw vereniging en wilt u daarbij een goed doel steunen? Dan stelt het Centrum Menselijke Erfelijkheid zich graag kandidaat. De Dienst Fondsenwerving van KU Leuven kan u hierin juridisch en organisatorisch bijstaan.

>> Dienst Fondsenwerving KU Leuven

Het Exceptional Kids Fonds in uw testament

Wilt u zelfs over de dood heen blijven helpen? Dan kunt u een deel van uw nalatenschap bij testament aan KU Leuven overmaken, onder de vorm van een legaat. De Dienst Fondsenwerving van KU Leuven geeft u graag meer uitleg.

>> Alles over legaten

Schenking via een benefietactie of event

Het Centrum Menselijke Erfelijkheid organiseerde in het verleden al enkele benefietevents. Wil u zelf een event of actie opzetten en de opbrengst aan één van onze fondsen schenken?

>> contacteer Annemie Puttemans

Schenkingen in de vorm van een leerstoel

Wilt u of uw bedrijf een ambitieus onderzoeks- of onderwijsproject steunen? Dan kunt u met uw bedrijf of organisatie een leerstoel oprichten.

>> Alles over leerstoelen

Contact

Annemie Puttemans

Departementaal beheerder

KU Leuven Departement Menselijke Erfelijkheid
ON4 Herestraat 49 - bus 650
3000 Leuven

Klik hier voor de: Contactgegevens (email en telefoonnummer)